Novosti

Održan koordinacijski sastanak s partnerskim organizacijama - Udrugom branitelja Domovinskog rata INA - naftaplina KVIN i Udrugom specijalne jedinice policije RODA Varaždin

Dana 25. travnja 2023. god. u Šubićevoj 29 u Zagrebu, s početkom u 11:00 sati održan je koordinacijski sastanak s partnerskim organizacijama Udrugom branitelja Domovinskog rata INA-Naftaplina „KVIN“ i Udrugom specijalne jedinice „Roda“ Varaždin s ciljem razmatranja odrađene aktivnosti projektnog elementa 6.

Provedba strukturiranog dijaloga svih dionika i donositelja odluka tj. organiziranog strukturiranog dijaloga u Zagrebu „Javno mnijenje Hrvatske o braniteljima-slike kreirane za medije“ održanog na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i započinjanja organizacije projektnih aktivnosti u sklopu elementa V Promidžba i vidljivost odnosno organizacije završne konferencije u listopadu 2023. godine.

Na koordinacijskom sastanku sudjelovali su: gosp. Mladen Barić, predsjednik udruge KVIN, gosp. Siniša Vinković, potpredsjednik udruge KVIN, gosp. Ivica Kovačević, glavni tajnik udruge KVIN, gosp. Marijan Roso, administrator KVIN-a, gosp. Ivo Loborec, tajnik udruge „Roda“ Varaždin, gosp. Antun Berljak, organizator strukturiranog dijaloga u Zagrebu, gosp. Dominik Đuretec, projektni administrator i gđa. Marija Bevanda, koordinator aktivnosti udruga.

Gosp. Mladen Barić otvorio je sastanak i zahvalio se na dobroj suradnji i prijateljskom odnosu s nositeljem projekta Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi te izrazio želju za nastavkom suradnje kako na EU projektima tako i drugim oblicima kooperacije. Gđa. Marija Bevanda  također se zahvalila na odličnoj suradnji i pozvala sve članove udruge „KVIN“ i „Roda“ Varaždin na završnu konferenciju koja će se održati u galerijskom prostoru Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH u listopadu 2023. godine.

Dominik Đuretec, Projektni administrator Tematske mreže Branitelji

 
IZRADU INTERNETSKE STRANICE SUFINANCIRALA JE EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA.