Novosti

Anketa o radnoj (ne)aktivnosti branitelja

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar kao partner na projektu „ Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost“ u sklopu projekta provodi 4 istraživačke dionice od kojih se trenutno provodi anketno istraživanje u sklopu dionice „Aspekti radne (ne)aktivnosti branitelja“. Glavni cilj ovog istraživanja je dobiti uvid u položaj aktivnosti hrvatskih branitelja u dobi između 45 i 65 godina starosti kao i u njihove stavove i zadovoljstva mjerama poticanja zapošljavanja i samozapošljavanja braniteljske populacije. Po ovoj anketi ciljana skupina su branitelji koji žive u navedenih 6 županija: Grad Zagreb, Varaždinska, Vukovarsko – srijemska, Ličko – senjska, Zadarska i Splitsko - dalmatinska županija.

Ovim putem Vas molimo da izdvojite koji trenutak i ispunite upitnik putem sljedećeg linka: https://forms.gle/7xQQJnV68i2vSVMJ9 

Anketa je naravno anonimna, a procijenjeno vrijeme ispunjavanja je do 5 minuta. Klikom na gore navedeni link otvara se anketni upitnik. Nakon pružanja traženih informacija ispitanik klikom na „podnesi/Submit“ završava s anketiranjem.

Ljubazno Vas Molimo da s ovim anketnim upitnikom upoznate što više branitelja na način da isti podijelite na svojim Facebook profilima kako bi dobiveni rezultati bili sveobuhvatni i realni.

Na raspolaganju smo ukoliko imate bilo kakvih upita.

Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju.

Ida Maček bacc.oec

Voditeljica projekta TEMATSKE MREŽE - BRANITELJI

 
IZRADU INTERNETSKE STRANICE SUFINANCIRALA JE EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA.