Novosti

Zajednica udruga postrojbi ZNG RH i HV-a i Udruga 108. brigade ZNG RH potpisale su Sporazum o pristupanju tematskoj mreži

Zajednica udruga postrojbi ZNG RH i HV-a i Udruga 108. brigade ZNG RH  01. travnja 2021. godine potpisale su Sporazum o pristupanju tematskoj mreži za poboljšanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata koja je uspostavljena u okviru projekta „Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije – smjernice za budućnost“.

Udruga 108. brigade ZNG RH  je dragovoljna, nevladina, nestranačka i neprofitna organizacija hrvatskih branitelja. Udruga je osnovana s ciljem očuvanja digniteta Domovinskog rata i obilježavanja i promicanja vrijednosti 108. brigade ZNG RH i njenog doprinosa u stvaranju i obrani Republike Hrvatske. U ostvarenju svojih ciljeva Udruga surađuje sa srodnim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj, te zajedno pridonose obilježavanju svih značajnih povijesnih datuma iz Domovinskog rata. Udruga je članica Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije i Zajednice udruga postrojbi ZNG RH i HV RH.

Ida Maček bacc.oec

Voditeljica projekta TEMATSKE MREŽE - BRANITELJI

 
IZRADU INTERNETSKE STRANICE SUFINANCIRALA JE EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA.