Novosti

Održavanje psihosocijalne radionice u Varaždinu - "Veterani i mentalno zdravlje"

U sklopu projekta "Analiza društvenih faktora koji utječu na kvalitetu života braniteljske populacije - smjernice za budućnost", financiranim iz Europskog socijalnog fonda, sa svrhom doprinosa kvaliteti življenja hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata kao i kreiranje tematske mreže

- branitelji (jačanje sinergija braniteljskih udruga), Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi u suradnji s partnerskom organizacijom - Udrugom veterana 7. gardijske brigade "Puma", organizira psihosocijalnu radionicu na temu "Veterani i mentalno zdravlje". Radionica će se baviti zdravstvenim pitanjima na koja će odgovore dati profesor psihologije Ratko Kovačić i mag.med.techn. Stanko Šincek.

Ciljana skupina - hrvatski branitelji, projektom ostvaruje izravnu korist u mogućnosti sudjelovanja u kreiranju smjernica za unapređenje zakonskih odredbi kojima se reguliraju njihova prava. Uključivanjem ciljane skupine u proces donošenja odluka, projekt prati Zakon o procjeni učinka propisa i Kodeks savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona i drugih propisa.

Radionica će se održati u multimedijalnoj dvorani palače Herzer, Franjevački trg 10 u Varaždinu, u utorak 7. prosinca 2021. godine, s početkom u 18 sati.

Ulaz je slobodan, a sam događaj održat će se sukladno propisanim epidemiološkim mjerama (covid potvrde, nošenje maski za lice, dezinfekcija, održavanje distance).

Ida Maček bacc.oec

Voditeljica projekta TEMATSKE MREŽE - BRANITELJI

 
IZRADU INTERNETSKE STRANICE SUFINANCIRALA JE EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA.